SKIN VITAL CONCEPT

SYSTEMS

Skin Concept TriPlex

Het Skin Concept TriPlex System is dé innovatie op het gebied van pijnvrije en aangename gelaatspeeling en micro-needling. De kleinste en meest effectieve 3 in 1 technologie voor elke professional (schoonheidsspecialisten, -salons en –instituten) die zich richt op het meest essentiële: Huidverbetering! De 3 in 1 technologie bestaat uit het apparaat Skin Concept TriPlex waarop 3 handstukken, de Power Peel, de Power Lift L en de Power Lift S, aangesloten kunnen worden.

Daarnaast is voor een opzichzelfstaande behandeling die gericht is op stimulatie van de bloed- en lymfecirculatie, het Skin Fitness massage handstuk beschikbaar. Ook dit handstuk kan op de Skin Concept TriPlex aangesloten worden. Een Skin Fitness massage kan ook toegevoegd worden aan een microneedling behandeling.

De handstukken kunnen los van elkaar aangeschaft en gebruikt worden. De werking van de handstukken wordt onderstaand nader toegelicht.

 • PLAY VIDEO
  Handstuk Power Peel
  Microdermabrasie
  Het roterende (4760 tot 6400 rotaties per minuut), speciaal gevormde microdermabrasiekroontje zorgt voor een afschurend effect op het huidoppervlak en verwijdert zeer zacht, maar effectief de bovenste laagjes dode huidcellen van de hoornlaag. Daarnaast wordt door de roterende massage van het kroontje, de microcirculatie (bloedsomloop door de kleinste slagaders) gestimuleerd. Het veertje van het kroontje ligt ingebed in het beschermkapje van de applicator. Dit voorkomt huidbeschadiging door te veel druk. Bij te veel druk zal het kroontje zich automatisch terugtrekken in het beschermkapje. Op deze manier wordt de hoogste bescherming gegarandeerd en voelt de behandeling voor de cliënt, door de roterende massage van het kroontje, zelfs aangenaam aan.
  Door de verwijdering van de bovenste laagjes dode huidcellen komen de jongere, beter gehydrateerde huidcellen aan de oppervlakte te liggen en wordt de huid aan het werk gezet; de celdeling en bijgevolg het natuurlijke huidvernieuwingsproces van de opperhuid wordt gestimuleerd, evenals de aanmaak van collageen.Te gebruiken voor gelaat, hals en decolleté.
 • PLAY VIDEO
  Handstuk Power Lift L
  Microneedling
  De unieke niet invasieve behandeltechniek van de Power Lift L kan 520.000 tot 720.000 minuscule kanaaltjes in de opperhuid maken, waardoor de doorlaatbaarheid van de huid drastisch toeneemt. Hierdoor kunnen de fijn moleculaire, hoog geconcentreerde werkstoffen in de Skin Vital Concept huidverbeteringsproducten, die tijdens de behandeling op de huid worden toegepast, sneller, dieper en in een grotere hoeveelheid in de opperhuid doordringen en beter hun werk doen.
  De minuscule kanaaltjes zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar door de hele lichte beschadiging van de opperhuid die de minuscule kanaaltjes teweegbrengen, wordt tegelijkertijd op een gecontroleerde wijze het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Er komen groei- en helende factoren vrij, die voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de lederhuid zorgen, de celdeling stimuleren en bijgevolg het natuurlijke huidvernieuwingsproces van de opperhuid. Te gebruiken voor gelaat, hals en decolleté.
 • PLAY VIDEO
  Handstuk Power Lift S
  Locale microneedling
  De Power Lift S en een speciale behandeltechniek, maken het mogelijk om een lokale perforatie uit te voeren in de opperhuid van moeilijk te bereiken huidregionen, zoals in (diepe) rimpels. Ook kan met de Power Lift S en de speciale behandeltechniek, doelgericht (lokaal) en intensief op (zeer) kleine huidregionen, zoals expressielijntjes en lijntjes rond de lippen, gewerkt worden. Door de lokaal in de opperhuid gemaakte minuscule kanaaltjes, neemt de doorlaatbaarheid van de huid op die plekken drastisch toe, waardoor de fijn moleculaire, hoog geconcentreerde werkstoffen in de Skin Vital Concept huidverbeteringsproducten, die tijdens de behandeling op de huid worden toegepast, juist op die plekken sneller, dieper en in een grotere hoeveelheid in de opperhuid worden opgenomen en gericht hun werk kunnen doen.
  De minuscule kanaaltjes zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar door de hele lichte beschadiging van de opperhuid die de minuscule kanaaltjes teweegbrengen, wordt tegelijkertijd op die plekken op een gecontroleerde wijze het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Er komen groei- en helende factoren vrij, die voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de lederhuid zorgen, de celdeling stimuleren en bijgevolg het natuurlijke huidvernieuwingsproces van de opperhuid.
 • PLAY VIDEO
  Handstuk Skin Fitness
  Stimulatie bloed- en lymfecirculatie
  De ronddraaiende vibratietechnologie van het ovaal gevormde massage opzetstukje van de Skin Fitness en de bijbehorende behandeltechniek, stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van de huid, waardoor de doorstroming van het bloed naar en door de weefsels en de afvoer van gif- en afvalstoffen verbetert. Te gebruiken voor gelaat en hals.
  De video op deze pagina toont een behandeling met het handstuk Skin Fitness.
 • PLAY VIDEO
  Video Skin Fitness behandeling