slide services2

SERVICES

Serviceverlening staat bij Beauty-Affairs op elk vlak hoog aangeschreven. Of het nu gaat om het geven van een training, of het leveren van persoonlijke ondersteuning, wij stemmen het af op de individualiteit en persoonlijke voorkeuren van onze klanten.

Beauty-Affairs levert de producten van Skin Vital Concept en Belnatur exclusief en uitsluitend aan professionals. De verkoop van de van Beauty-Affairs afgenomen producten aan cliënten cq consumenten voor thuisgebruik, ligt volledig in handen van onze klanten. Indien gewenst, wordt je salon als verkooppunt op de site van Beauty-Affairs vermeld.

TRAININGEN, WORKSHOPS EN SEMINARS

Beauty-Affairs organiseert voor haar klanten trainingen om hen te voorzien van alle inhoudelijke informatie over en de werking van de producten en apparatuur. Omdat de trainingen een volledig inzicht geven in de uitgebreide en geavanceerde behandelmethoden van de concepten, zijn professionals daarna volledig gespecialiseerd om hun cliënten te voorzien van een gedegen advies en om de behandelmethoden op hun cliënten toe te passen.

Bij aanschaf van het concept Skin Vital Concept en/of het concept Belnatur behoort altijd een
trainingsprogramma. De training is zowel theoretisch als praktijkgericht. In het geval van Skin Vital Concept volgt na 4 tot 6 weken een herhalingsdag waar de theorie en de praktijk worden getoetst en bij goed gevolg ontvang je het certificaat ‘Skin Vital Concept specialist(e)’. Het trainingsprogramma is van 10:00 uur tot 17:00 en voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd. Mocht nadien blijken dat er individueel behoefte is aan nascholing kan Beauty-Affairs dit aanvullen met extra training.

Voor het aan klanten introduceren van een nieuw product van Skin Vital Concept of een nieuwe productlijn van Belnatur, organiseert Beauty-Affairs een workshop of seminar. Naast kennis opdoen, streeft Beauty-Affairs ernaar dat klanten tijdens een workshop of seminar, onder het genot van een kopje koffie/thee en een lunch, delen in het plezier om als collega specialisten onder elkaar praktijkervaringen uit te wisselen en na een workshop of seminar met meer contacten en energie naar huis gaan. Wanneer en waarvoor een workshop of seminar wordt georganiseerd, maakt Beauty-Affairs bekend via haar nieuwsbrief, waarna klanten zich kunnen inschrijven.

DOCUMENTATIE EN RECLAMEMATERIAAL

Tijdens trainingsprogramma's, workshops en seminars zorgt Beauty-Affairs dat de benodigde productdocumentatie aan klanten wordt uitgereikt. Ook verstrekt Beauty-Affairs bij afname van de producten het benodigde reclamemateriaal zoals posters, display’s, folders, waarmee de uitstraling van de salon bepaald kan worden en cliënten geadviseerd kunnen worden.

Daarnaast krijgen klanten van Beauty-Affairs toegang tot de klantomgeving van Beauty-Affairs in Dropbox. In deze omgeving is allerlei documentatie te vinden zoals prijslijsten, catalogussen, technische files, step by steps (voor in de salon en voor thuisgebruik), folders en zelfs foto's en filmpjes. Het staat de klanten vrij om deze documentatie, foto's en filmpjes te downloaden en te gebruiken. Ook in het plaatsen van de foto's en filmpjes op hun website, Facebookpagina, Instagram, enz. staan de klanten vrij.

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

Om het geheel te completeren kan Beauty-Affairs persoonlijke ondersteuning verlenen tijdens een door een klant georganiseerd event op de werkvloer, bijvoorbeeld voor het geven van een presentatie of demonstratie over de toepassingsmogelijkheden van de concepten Skin Vital Concept en/of Belnatur. En uiteraard kunnen klanten ons op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch (+31 (0)6 12 28 67 66) of per e-mail (info@beauty-affairs.nl) benaderen als zij vragen hebben of advies, tips, enz. willen.

GEÏNTERESSEERD, MAAR GEEN KLANT?

Ben je geen klant bij Beauty-Affairs, maar ben je geïnteresseerd in het concept Skin Vital Concept of het concept Belnatur en heb je vragen en/of wil je een geheel vrijblijvende demonstratie? Dan verzoeken wij je het contactformulier in te vullen en te versturen. Direct na ontvangst van het contactformulier neemt Beauty-Affairs contact met je op.