LIPSTICKS
 • PLAY VIDEO
  Matte Romance
  Uiterst comfortabele matte lippenstift. De romige en fluweelachtige formule glijdt over de lippen en geeft direct een volle, levendige kleur af. Het gevoel van romigheid wordt gecombineerd met een perfecte hechting en absoluut comfort dankzij de verzachtende oliën in de formule.
  Parabeenvrij
  Verkrijgbaar in 18 kleuren.
  Inhoud: 3.5 g
 • PLAY VIDEO
  Extreme Matte
  Een revolutionair product dat het comfort van een lipstick combineert met de intensiteit van een vloeibare liptint. De kleur hecht aan en mengt zich met de lippen tot een perfect compact en glad oppervlak, fixeert urenlang en zorgt voor een niet-transfer finish, terwijl de mix van essentiële oliën met verzachtende en antioxiderende eigenschappen diep doordringt en een intense en continue hydratatie biedt.
  Parabeenvrij
  Verkrijgbaar in 28 kleuren.
  Inhoud: 7 ml
 • PLAY VIDEO
  Vibrant Lipstick
  Een lipstick voorzien van een luxueuze romigheid, een ultraglanzende textuur, een volle en briljante kleurexplosie en een extreem comfort.
  Parabeenvrij
  Verkrijgbaar in 18 kleuren.
  Inhoud: 3.5 g
 • PLAY VIDEO
  Velvet Kiss
  Fluweelachtig ‘chubby’ lippotlood met een satijnachtige kleur voor een verfijnde make-up. Het handige formaat en de glijdende textuur maakt een eenvoudige en precieze toepassing mogelijk die tot 8 uur aanhoudt.
  Parabeenvrij
  Verkrijgbaar in 18 kleuren.
  Inhoud: 3 g

LIP PENCILS
 • PLAY VIDEO
  Lip Pencils
 • PLAY VIDEO
  Aqua Kiss
  Waterproof Lip Pencil. Een waterproof extra zacht potlood dat gemakkelijk op de lippen aan te brengen is. Dankzij de pigmenteninhoud biedt de formule zowel een rijke kleurweergave als een langdurige uitstekende dekking. De formule bevat jojoba-olie, vitamine E en katoenzaadolie, met voedende, hydraterende en antioxidant eigenschappen.
  Verkrijgbaar in 10 kleuren.
  Inhoud: 1.14 g