MESAUDA MILANO

MAKE-UP, NAIL CARE & NAIL POLISH

MESAUDA MILANO - WHERE BEAUTY MEETS QUALITY

De make-up, nail care en nail polish producten van Mesauda Milano zijn een slimme mix van kwaliteit, elegantie en innovatie. Met de make-up producten wordt een ​​echt glamoureuze make-up gecreërd met een natuurlijk huideffect, een intense ooglook en glanzende lippen. De nail care en nail polish producten helpen om sterke en gezonde nagels te krijgen / te behouden en voegen een vleugje elegantie aan het uiterlijk toe.

Het merk
Mesauda Milano is een jong en dynamisch Italiaans bedrijf dat zich richt op professionaliteit en de mogelijkheid om de eindconsument altijd en alleen het beste op het gebied van onderzoek en innovatie in de cosmetica-industrie te bieden, tegen een zeer concurrerende prijs. Het dagelijkse werk van Mesauda Milano, dat met passie en toewijding wordt uitgevoerd, richt zich op een lijn die kwaliteit, elegantie en innovatie met elkaar combineert.

De filosofie van Mesauda Milano ligt in het principe dat schoonheid in staat moet zijn om de kunst van esthetiek te combineren met de bescherming van de gezondheid en het respect voor de diversiteit, die de unieke eigenschappen van een ieder kenmerkt.
Om die reden is het productieproces een zeer belangrijke factor bij Mesauda Milano. Het bedrijf richt zich voor elk product tot de meest gespecialiseerde laboratoria en onderhoudt de productielijn bijna uitsluitend in Italië. Dit alles met het doel de eindconsument een product van een hoogwaardig niveau te kunnen bieden, gekoppeld aan een keuze aan innovatieve formules en trendy kleuren in een functionele en aantrekkelijke verpakking.

Beauty-Affairs is dan ook trots om dit prachtige merk aan de detailhandel in Nederland aan te kunnen bieden.

Beauty-Affairs is druk aan het werk om op haar website alle mooie make-up, nail care en nail polish producten van Mesauda Milano te presenteren. Omdat dit wat tijd vergt, onderstaand alvast een impressie.
Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op +31 (0)6 12 28 67 66 of neem contact op via ons contactformulier.

MAKE-UP FACE

MAKE-UP EYES & BROWS

MAKE-UP LIPS

PRIMERS & BRUSHES

NAILS