slide kennismaken
OVER ONS
Beauty-Affairs wordt vertegenwoordigd door drie enthousiaste vrouwen die al jaren met veel succes werkzaam zijn in de beauty-branche.

LUCIELLE SMIT - DIRECTEUR

Lucielle werkt al 30 jaar in de beauty-industrie. Ze begon op 19-jarige leeftijd als purchase manager bij een van de bekendste groothandels in de cosmetica in Zuid-Holland. In de loop der jaren heeft zij ervaring opgedaan met research & development, accountmanagement in binnen- en buitenland en het strategisch in de markt zetten van diverse brands. In 2006 werd zij benoemd tot directeur. Na een aantal jaren succesvol het bedrijf als directeur te hebben geleid, besloot Lucielle haar vleugels uit te slaan en haar eigen bedrijf Beauty-Affairs op te richten.

MARGREET VAN SPLUNTER - BEAUTY-CONSULENTE

Margreet heeft al 30 jaar in Dronrijp in Friesland haar eigen schoonheidsinstituut 'Salon Margreet'. Daarnaast is ze een veelgevraagd visagiste en nagelstyliste en geeft zij, vooral in visagie, demonstraties en trainingen. Margreet past de producten van Skin Vital Concept en Belnatur in haar eigen salon toe en introduceert en traint beide merken bij collega-schoonheidsspecialisten in het Noorden van het land.

MAAIKE VAN DER VOORT - BEAUTY-CONSULENTE

Maaike is sinds 1999 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in 2013 heeft zij de 3 jarige HBO-opleiding tot voetreflextherapeute afgerond. In het mooie Deventer heeft zij haar eigen praktijk voor huidverzorging en voetreflextherapie 'Voet en Toet'. Maaike werkt in haar praktijk onder andere met de producten van Skin Vital Concept. Daarnaast is Maaike actief in het voor Beauty-Affairs werven en trainen van nieuwe Skin Vital Concept professionals.

slide visie en missie

MISSIE & VISIE

MISSIE

Onze overtuiging is dat met de concepten Skin Vital Concept en Belnatur, die bestaan uit gekwalificeerde skincare producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong (planten en de zee) en gespecialiseerde en innovatieve skincare systems, spectaculaire resultaten te behalen zijn op het gebied van huidverbetering en het tegengaan van huidveroudering.

VISIE

Wat wij willen bereiken is professionals de mogelijkheid bieden om met de concepten Skin Vital Concept en Belnatur, spectaculaire resultaten bij hun cliënten te bereiken op het gebied van huidverbetering en het vertragen van huidveroudering.