[virtual_slide_box id="9"]

HET MERK
Skin Vital Solution, bestaande uit Skin Vital Concept Cosmeceuticals en het Skin Concept TriPlex System, is dé doorbraak in huidverbetering en het tegengaan van huidveroudering. De geavanceerde dermabrasie en microneedling techniek van het system maakt het mogelijk dat de synergetisch en actief werkende ingrediënten van de cosmeceuticals dieper en in grotere hoeveelheden in de huid gebracht worden.

Het gezicht achter Skin Vital Solution is Ulrike von Ginsheim.
Ulrike is een van de meest prestigieuze en erkende persoonlijkheden in de beauty-industrie. Haar meesterwerk: de Skin Vital Concept Cosmeceuticals en haar gewaardeerde bijdrage aan het ontwerpen van het Skin Concept TriPlex System, hebben geleid tot dé innovatie op het gebied van huidverbetering en anti-ageing. De cosmeceuticals en het system worden dan ook gekenmerkt door de hoge Duitse kwaliteit, functionaliteit en efficiëntie.


[virtual_slide_box id="7"]

SKIN VITAL CONCEPT
De cosmeceuticals bevinden zich in het gebied tussen cosmetica en medicatie en doen méér dan het verzorgen van de huid.

Skin Vital Concept bestaat uit een lijn van cosmeceuticals met bewezen werkzame bioactieve, synergetisch werkende, natuurlijke ingrediënten en zijn een doorbraak op het gebied van huidverbetering en anti-ageing.

Alle cosmeceuticals zijn vrij van parfum, minerale olie, siliconenolie, Parabenen en Polyethyleen glycol.


[virtual_slide_box id="8"]

SKIN CONCEPT TRIPLEX
Het Skin Concept TriPlex System is dé innovatie op het gebied van pijn-vrije en aangename gezichtpeeling en micro-needling. De kleinste en meest effectieve 3 in 1 technologie voor elke professional; schoonheidsspecialisten, -salons en –instituten die zich richten op het meest essentiële: Huidverbetering!
De technologie beheerst 3 functies met minstens 6 behandelopties voor iedere huid en elke huidconditie die los van elkaar aangeschaft en gebruikt kunnen worden.

De behandelmethoden bestaan uit de powerpeel (dermabrasie) die de mogelijkheid van 3 gradaties dermabrasie biedt en een microneedling techniek. De microneedling techniek brengt, afhankelijk van het niveau, op uiterst secure en veilige wijze 520.000 tot 720.000 kleine microkanaaltjes in de opperhuid aan. Dit garandeert een optimale penetratie van de Skin Vital Concept Cosmeceuticals in de huid.

De loodrechte perforatie van de opperhuid door de medische naaldjes zorgt voor een uiterst veilige en plezierig aanvoelende behandeling die geen beschadiging geeft aan huid en/of bloedvaatjes.


[virtual_slide_box id="10"]

HET MERK
Het cosmeticamerk *Belnatur is van oorsprong Spaans, opgericht in 1979. Het laboratorium en bedrijf zijn gevestigd in Barcelona.

*Belnatur levert wereldwijd uitsluitend aan professionals en is gecertificeerd met het kwaliteitscertificaat ISO 9002.

*Belnatur maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten op basis van extracten uit planten en de zee. Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen, technieken en bewezen ingrediënten heeft zij  een oplossing voor elk huidprobleem.


[virtual_slide_box id="11"]

SPECIAL LINES
Behalve cleansers, toners, masks en essentials, heeft *Belnatur verschillende special lines. Secret is er daar een van.

Secret special line waarborgt de bescherming van de huidstructuren en vertraagt de degeneratie van de huidcellen. Het maakt de huid dikker en verbetert de elasticiteit, vult rimpeltjes en vervaagt pigmentvlekjes en gaat daarmee de effecten van de huidveroudering tegen.


[virtual_slide_box id="12"]

ONLY MEN LINE
Naast de special lines voor de vrouw, heeft *Belnatur ook een special line voor de man.

Deze mannenlijn is gebaseerd op de kracht, stevigheid en vitale energie die door bomen als Baobab, Beech, die ook wel ‘the ever-lasting youth tree’ wordt genoemd, de White Wllow en de Tepezcohuite (de huidboom). Het past uitstekend bij de man omdat de focus ligt op de specifieke eisen van de mannenhuid.