slide secret line

Special Line Secret

Bij vrouwen vanaf +/- 45 jaar begint door daling van het oestrogeengehalte de huid sneller te 'degenereren', oftewel, sneller te verouderen. Hierdoor neemt onder andere de aanmaak van collagene en elastine vezels die de huid stevigheid en elasticiteit (rek) geven en hyaluronzuur (vocht) dat de huid soepel, zacht en vol houdt, steeds verder af. De huid wordt dunner, droger, doffer, vertoont steeds meer ouderdomsvlekjes en begint te verslappen, waarbij verslapping van de bovenste oogleden het eerst aan de beurt is en er vertonen zich steeds meer en diepere rimpels op het voorhoofd en rond de oog- en lipcontouren.

De werkzame stoffen in de producten van de totaal herstellende Belnatur Special Line Secret heeft, specifiek voor de huid vanaf +/- 45 jaar, regenererende, hydraterende, beschermende en verhelderende eigenschappen. Ze zorgen voor de vertraging van de degeneratie van de huid en de bescherming daartegen, verbetering van de dichtheid en hydratatie van de huid, waardoor de huid steviger, soepeler, zachter wordt en een mooie heldere glans krijgt, vermindering van rimpeldiepte, het vervagen en tegengaan van ouderdomsvlekjes. Kortom, Secret is hét geheim van de rijpere huid die er jeugdig en stralend uitziet!

slide secret awards
De 3 Award winnende ingrediënten in de Secret lijn

BEAUTIFEYE

Heeft een liftend effect op de huid boven de vouw van de oogleden. Vermindert kraaienpootjes, vochtophopingen en donkere kringen.

EMULIUM MELLIFERA

Emulgator die zich aan verschillende klimaatomstandigheden aanpast. Bij koude en droogte: vormt een dun beschermend laagje op de huid. Bij hitte en vochtigheid: vormt een niet vette ademende filmlaag. Levert een diepe en lang aanhoudende hydratatie.

NEODERMYL

Wordt de ‘naaldvrije’ collageen en elastine filler genoemd. Levert snel zichtbare verbetering van stevigheid, elasticiteit, helderheid en rimpeldiepte.